vrijdag 1 maart 2013

En we zijn vertrokken

Wij zijn Frederic De Coster, Nicolas Koentges en Pedro Van Landschoot, beter gekend als de drie musketiers van de dienst kine van het OLV ter Linden in Knokke.

Lange wandeltoochten zijn niet nieuw voor ons, zo deden we al mee aan marsen in Blankenberge alsook de Canadese mars in Knokke-Heist, dus leek de Dodentocht van Bornem, zo maar eventjes 100 km ons wel een flinke uitdaging.

Naarmate het brainstormen hierover vorderde, rees het plan om hieraan een goed doel te koppelen. Na enig zoekwerk en nadenken, viel onze keuze op Duchenne Parent Project, een organisatie van ouders van kinderen met de ziekte van Duchenne, een erfelijke vorm van spierdystrofie.

We zullen jullie in de loop van deze blog uiteraard meer uitleg verschaffen over deze ziekte en de organisatie.

De bedoeling is om zoveel mogelijk mensen en bedrijven te vinden, die ons willen sponsoren per kilometer. De opbrengst gaat integraal naar Duchenne Parent Project.

Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar en u ontvangt hiervoor een attest.

Vanaf 100 euro zal de naam van de sponsor/bedrijf op onze kledij gedrukt worden rijdens de Dodentocht.

Alle sponsors krijgen zowiezo een vermelding op onze blog.

Elke donatie kan gestort worden op BE84 7370 2218 5559 op naam van Duchenne Parent Project met duidelijke vermelding van Sponsortocht Bornem en de naam  van uw bedrijf.

Gelieve ons eveneens een mail te sturen met de naam en het logo van uw bedrijf, evenals het bedrag dat u wil sponsoren, zodat we u correct kunnen vermelden : dedriekinemusketiers@gmail.com

Via deze blog zullen we jullie verder op de hoogte houden van de voorbereiding van onze mars, randactiiviteiten en initiatieven tvv ons goede doel. Uiteraard we jullie ook graag wat meer informatie over de ziekte zelf en de organisatie.

Jullie kunnen ons ook volgen via Facebook (De drie kine-musketiers gaan naar Bornem tvv Duchenne Parent Project) en Twitter (@Dedriemusketier).

We hopen op jullie massale steun!

Veel leesplezier,

Frederic, Nicolas en Pedro aka De 3 musketiers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten