zondag 18 augustus 2013

Terugblik....

Van de 11.157 deelnemers die vorige week aan de start van de Dodentocht in Bornem waren verschenen, hebben er 6.932 de 100 kilometer lange tocht volledig uitgewandeld of gelopen. Dat is 62,1 procent van het aantal deelnemers. En de drie Kiné-musketiers maakten daar deel van uit !!

Nog altijd niet te geloven hoe wij samen een 6 tal maand geleden begonnen zijn met onze campagne , trainingen en hoe wij dan ook samen rond 20u40 na die verdomde 100 kilometers over de meet zijn gestapt !! 

Deelnemen geeft je een geweldige ongelofelijke kick en je moet er verdorie veel doorzettingsvermogen voor hebben.  Want na een zware nacht stappen +-50km begint eigenlijk de dodentocht pas , je Duvelke en Palmke is binnen , je krijgt een klop van het manneke met zijn slaaphamer er is nog weinig ambiance langs de baan , je komt in de bossen en door de velden en je moet doorstappen .... Gelukkig hadden wij een eigen bevoorradingswagen waar we alles vonden om ons op te peppen , bedankt Véronique , Steve en Bert ....










Geen opmerkingen:

Een reactie posten